HORLOGES J. PATTYN, ONs EIGEN huismerk!

De fascinatie tot het minutieuze vakwerk van een rasecht Zwitsers automatisch mechanisch gangwerk (voor de liefhebbers : ETA) bracht ons op de idee om een eigen kwaliteitsvol uurwerk op de markt te brengen tegen een betaalbare prijs.  De wijzerplaten van de horloges kunnen zelfs gepersonaliseerd worden!

Het unieke design: modern met een nostalgische touche, de geavanceerde technologie met de zichtbare mechaniek via de glazen bodem en de uitstekende kwaliteit zijn de drie belangrijkste elementen van de horloges.


Als ook u veel waarde hecht aan al deze punten dan is een "J. PATTYN" horloge wellicht het perfecte merk voor u.

  • Tijdloos - Kwaliteitsvol - Duurzaam

  • Swiss-made

  • mechanische automatische uurwerken (vanaf € 440); kwarts uurwerken (vanaf € 220)

  • 2 jaar garantie

  • Personaliseren wijzerplaat is mogelijk!

Kom gerust langs om onze collectie te bewonderen.

* Met dank aan Kapper De Ruyte voor deze 2 prachtige foto’s

En de al bijna 'klassiekers'

P.S. Er is niks mis met een stoer herenhorloge om de pols van een dame...


Pierre Junod.jpg

Pierre Junod-   Horloges aanpasbaar aan elke gelegenheid!!

In onze collectie hebben we de lijn van de New Yorkse ontwerpers Lella Vignelli en Massimo Vignelli opgenomen; unieke design horloges met wisselbare “halo”.

Verbeelding, creativiteit, en Zwitserse vaardigheden, gecombineerd met roestvrij staal, krasvast saffier, en ecologisch leder – een horloge geproduceerd door PIERRE Junod creëert momenten van tijdloze schoonheid.

Prijs vanaf  425 EUR

Mario Botta is één van dé toparchitecten ter wereld. Je kent zijn werk misschien van het postmoderne San Francisco Museum of Modern Art. Voor Junod ontwikkelde hij dit unieke Botta horloge! Kostprijs: 395 EUR

"Designing a watch – an object that has already been designed not thousands but millions of times can be a revealing useful and pleasurable exercise." (Mario Botta). Het horloge kan zowel door heren als dames worden gedragen...

'White & Night Sky' € 480

'White & Night Sky' € 480

€ 480

€ 480